Pn Noraida, Bangi

“I see some positive changes in Nadiah & Naimah since balik from camp especially bab solat. Bangun untuk subuh sekarang Alhamdulillah, tak liat macam selalu. Thank you very much to Summer Tahfiz Camp team and look forward to your future programs!”

“Tq STC team.. Alhamdulillah, paling ketara perubahan apabila anak solat tanpa disuruh! Dan sgt senang skg utk kejut solat subuh. Syukur Alhamdulillah…sekarang Izwan pun istiqomah baca Al-Mulk sebelum tidur..Alhamdulillah. Terima kaish sekali lagi kepada semua yang mendidik”

Pn Azizah, Mantin

Pn Nazlina,Ampang

“Alhamdulillah…Azim banyak betul perubahan sejak balik dari camp ni. Solat cukup 5 waktu, yasin selepas solat subuh..baca Al-Quran selepas solat. Dan byk lagi perubahan terutamanya tidak lagi membantah apa yang saya suruh..Apa yg saya ckp, sekali sahaja dan dia terus buat..MasyaAllah…terima kasih Puan dan team STC!”

Pn Hazarina, Klang

“Alhamdulillah, nampak Hakimi improve dengan bacaan Al-Quran dia. Tak laju sangat seperti sebelum ni & sebutan makhrajnya improve! Mudah-mudahan berterusan”

Pn Intan, Kajang

“Mula-mula memang nervous jugak nak hantar sebab 1st time Hannah berjauhan. Alhamdulillah she can handle it. I guess when we trusted her to be on her own feet, she has no choice but to learn how to survive”

“Alhamdulillah, Sara masih istiqomah dengan solat Dhuha & hafazan Al-Mulk..”

Pn Sharifah, Kota Damansara

Pn Sabrina, Labuan

“Kem ni mengajar anak saya rasa hormat pada kami ibubapa. Solat Fakhira semakin improve, tak “express” seperti sebelum ni..Bukan kami tak menegur tetapi kadang kala nasihat dari pihak ketiga works wonder. Tq kepada semua Fasi STC.. “

Pn Hayati, Rawang

“Anak saya happy berada dalam kem ni..Katanya kem ni lain dari lain, ada masa serius, ada masa happy, Sis & Bro Fasi yang sporting dan suka beri nasihat. Irfan akan tunggu setiap akhir tahun untuk ke kem STC..”

Pn Zarina, Seremban

“Saya suka dengan modul-modul dalam kem ini. Terkini dan sangat relevan dengan anak – anak zaman sekarang..”

“Husna paling suka aktiviti sukan sunnah. Sejak balik dari kem, mudah untuk mengajak Husna mengaji setiap kali selepas solat Maghrib mungkin kerana dia dah terbiasa dengan jadual mengaji disana. Terima kasih team STC. Betul..bukan mudah menjinakkan hati anak-anak dengan Al-Quran. Mohon doakan kami Ibubapa istiqomah mendidik anak-anak kami dengan Al-Quran. Amin..”

Pn Fauziah, Putrajaya

Pn Suraya, KL

““Ribuan terima kasih saya ucapkan kepada team Summer Tahfiz Camp. Saya sayu sangat bila anak saya solat zohor tadi tak lagi “patuk ayam” mcm biasa. Siap solat sunat zohor lagi tu..:( Him growing up in overseas, I find it difficult to guide my children supaya tak lupa yang kita ni Islam. Saya bersyukur sangat-sangat my friend recommend this program to me. Jazakumullah khairun khatira..”

Tn Azmi, Nilai

"Remaja sekarang memang macam-macam perangai mereka. It's good that they go to camp like this to refresh back about their solat, behaviour & reset back their life objective as a student"

APA KATA MEREKA?

APA KATA PESERTA?